Var på en fest i förrgår...

... och en äcklig kille sa att han tyckte att min kropp var jättelik Cameron Diazs i 'Bad Teacher'. Usch, hatar när killar kommenterar ens kropp. Vill bara skrika att de ska hålla käften. Varför just kroppen? Ytliga äcklon som bara tänker på en sak. Jag kunde inte heller bestämma mig om han menade det som en komplimang eller en förolämpning.. Kände mig så äcklig efter det här i mina svarta jeans och skjorta och ville bara åka hem och lägga mig framför teven och kolla på film och aldrigaldrigaldrig mera äta och låta bli att svara i telefon på veckor, månader, år, decennier. 


DREAMS WILL BECOME REALITY




Lite mer abs och tonade armar på denna kropp = ren och skär perfektion för mig. Det är verkligen min drömkropp. Klart slut.

"Enjoy youth. You'll never become younger than you are at this very moment"



In
Frukost: Två ägg (scrambled) + en halv Berocca perfomance.
Lunch: Fyra extremt tunna kalkonskivor, lite bladspenat samt lite ruccola, paprika.
Mellis: Ett stort glas cola zero. 
Middag: Stekta qournbitar och en halv avokado.

Ut: Ni skulle sett mig, var galen. Sprang runt i hela huset, hoppade, körde step ups på en pall och stod därför inte stilla på en halvtimme. Det är jobbigare än vad man tror att hoppa så länge! Jättehög musik på det. Nu ska jag köra mitt vanliga sommarpass med arm-, ben-, mag-, rump- och ryggstyrka.

Juste, gick en promenad fram och tillbaka till affären tidigare idag också. Börjar bli glömsk..

BACK ON FUCKING TRACK

Tumblr_loil4b5md81qizqqeo1_500_large

Hej lovers,

Det var alldeles för länge sedan vi senast hördes av. Jag är nu sådär äckligt, och ja jag tänker använda ett riktigt vidrigt ord; fläskig. Ana har trots detta aldrig lämnat mig. Aldrig på riktigt. Föräldrarna kom liksom emellan. Men nu håller hon mig äntligen i handen igen.
   Jag har saknat det här. Saknat er, era bloggar, att själv skriva samt hela sinnesstämningen som uppstår när man prisar hungern och gör den avsky vi alla har för våra kroppar offentlig. Offentligt på ett anonymt sätt såklart, via våra älskade bloggar. Våra bloggar och enda flykt från vardagen fylld av irriterande familjemedlemmar och tjatande vänner. Här har vi varandra och vi alla har vi Ana. En sådan uppenbar och perfekt harmoni.


Er Chloe

RSS 2.0