RISTA BARA IN FET OCH ÄCKLIG I MIN PANNA ISTÄLLET

Den person jag ska kalla mamma kom nyss in i vardagsrummet med mandelsmörsburken i handen:
M: - Är det du som har ätit av den här?
E: - Ehh... Jag tittar ner och vill bara dunka huvudet i en sten, känner mig yr och börjar diskret klämma på lårfettet. Känner hur förmiddagens ångest kommer tillbaka. Ja, eller.. Joo, det kanske var jag. Hurså..? undrar lilla, tjocka, naiva jag och fortsätter med klämmandet.
M: - Jo men, det är ju så fett..

FETT?!?!? SOM OM JAG INTE VISSTE DET!?!?! Och då har hon ingen aning om att jag har sprungit 5 km idag, stått plankan i två minuter, gjort 50 armhävningar, 200 sit-ups, tre olika rumpövningar, fyra olika benövningar OCH suttit och försökt spy på toan med tårar vars rinnande vägrade upphöra på två timmar.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill inte vara här. Har ingenstans att gå. Jag är fången. I mitt eget hem, i mina egna tankar, i mitt eget UPPENBARA fett.



FATTAR NI HUR FET JAG ÄR DÅ MIN EGEN MAMMA PÅPEKAR SITT OGILLANDE ÖVER ATT JAG ÄTER FETA SAKER?


Oct 26nd, Wednesday



Hej fina. Vad gör ni? Själv sitter jag och fettar mig.

Frukost: Ett ägg, 1/4 dl kvarg med 1/4 dl blåbär.
Lunch: En rågkuse. En halva med Philadelphia Extra Light (har endast 1,4 g fett/30 g medan Philadelphia Light har 3,5 g fett/30 g). Den andra halvan fick mandelsmör och en tesked sylt (IGEN?!). Det är verkligen min syndmat. Min hetsmat.
Middag (japp jag har redan ätit min middag och klockan är halv fyra): 1/2 grillad kycklingfilé med en sås gjord på kvarg, sambal oelek, chili, cayennepeppar och lite kanel.

Och juste. Jag fuckar verkligen upp mitt liv, skolkade idag med. Och jag vaknade på sättet jag har skrivit om här i inlägget under. Har insett att jag inte kan öppna ögonen när det händer heller. Fy fan.


Nu ska jag springa. Hej.


En fråga bara

HAR NÅGON AV ER någonsin känt att precis när man skall somna så får man som ett enormt tryck över bröstkoren, som om någon sätter sig på den? Det gör inte ont, men trycket är enormt. Sedan så typ glömmer man bort hur man andas, eller snarare, det går inte att andas och man letar febrilt efter ett sätt att få ner luft i lungorna. Tillslut så lyckas man efter att ha haft panik ett tag.

Det har även hänt att jag har vaknat av det här några gånger, men främst när man precis ska somna. Så jävla läskigt och jag tror att jag skall dö varje gång. Har inte heller någon som helst tidsuppfattning om hur lång tid det tar innan jag får luft och trycket avtar, men det känns som en evighet.

Känner ni igen er? Vad är det? HJÄLP

FÖR I HELVETE



ALLTSÅ WTF!!!!!!!!!!!!

Lackar på denna ruta som dyker upp överallt på blogg.se. Inte nog med att den blinkar och stör mitt bloggläsande, utan skaparna har även särskrivit "favoritbesökare" samt lagt in mellanrum innan utropstecknen. KOM IGEN. Det är så uppenbart att det är fake. Ska man lura folk så kan man väl i alla fall göra det på ett verklighetstroget sätt?


Jaja, jag är ingen superskribent alla gånger, jag vet.
Men jag är så allergisk mot särskrivningar.

Så. Avreagerad och klar.


Mandelsmör



Frukost: Ett ägg, 8 spenatblad och grönt té.
Lunch: I rågkuse med mandelsmör och en tesked hallonsylt (FYFAN!!!)
Middag: 7 räkor, ett päron, tre tuggor av en rågkuse och Cola zero.

Ja hörrni. Vad i helvete.. Renée Voltaires mandelsmör (typ jordnötssmör) OCH hallonsylt? Tillsammans? 
Ångest. Hade i alla fall gympa sedan så förhoppningsvis så brände jag lite av äcklet.

När jag åt middagen fick jag jättemycket ångest så jag spottade ut tuggorna av rågkusen i soptunnan. Fick skynda mig. Mamma var på väg ut i köket. Blev livrädd att hon skulle se.

And all she wanted...




Förlåt, dålig uppdatering och blablabla jag vet. Men när jag mår som sämst har jag ingen lust eller ork att göra någonting. Jag skiter i skolan för att sitta hemma i soffan under duntäcket med disney channel i bakgrunden. Jag sitter där, från 6 på morgonen till 9 på kvällen. Lämnar för att göra ett försök till att somna ifrån alla känslor. Alltid förgäves. Jag är så jävla fet och äcklig. Vill inte visa mig utomhus. Så otroligt jävla äcklig.

Den här dagen har gått sådär. Alldeles för mycket frukost.
Det blev en stor skål med multigrainflingor och lättmjölk... Jävla flingor.
Lunch blev en sojabiff med lite wokgrönsaker,
Middagen blev 1/2 dl blåbär och 1/2 dl hallon med 1/2 dl A-fil.

Hur mår ni fina? Är det någon som läser det här?

NU

Vill bara säga att nu kör jag igång med Chili Burner igen och jag är så extremt jävla taggad!! Fyfan vad smal jag ska bli. Nyckelben, höftben, slanka fingrar, armar, ben och midja. AHH JAG LÄNGTAR! Har slängt godiset pappa köpte till mig och druckit fyra koppar grönt te. NU KÖR VI!

RSS 2.0