CRAZY?




Vackra ansiktsdrag! Nästan övernaturligt vackra. Som en älva eller något.

Matintag: Idag har jag fått i mig en macka med ägg. en skiva honungsmelon, Cola zero samt kaffe.

Det faktum att middagstiden kryper närmare skrämmer mig. Jag försöker påminna mig själv att jag i alla fall har anledning att äta lite, med tanke på "magsjukan". Hatar att ljuga för de som står mig nära, men ibland är det nödvändigt. Min hunger är förövrigt med som vanligt. Men jag klagar absolut inte! Som jag sagt tidigare älskar jag känslan och känner mig tom utan den. Som om något fattas. Kanske ganska töntigt och vissa tycker säkert att jag är galen, men det är helt enkelt så det ligger till.

Nu däremot, ska jag träna och se gapet mellan låren växa. T-A-G-G-A!


"MAGSJUK"



Låtsades vara magsjuk idag och det fungerade! Fasta. Hungersmärtorna är ingenting. Jag har verkligen lärt mig älska den känslan. Man liksom känner hur fettet sugssesivt försvinner från kroppen, precis som när man har tränat och mår lite halvt illa. Nu ska jag köra styrka!! I can do this!!! Mitt liv. Min kropp. Min vilja. Jag bestämmer. Och tack ni som peppar, det behövs och hjälper. Verkligen. <3

WINGS OF LOVE - TONI GRANELLO



Rubriken är den bästa taggningslåten om man verkligen vill svettas. Så otroligt energigivande. Som en energidryck, fast givetvis utan kcal. Befinner mig på landet. Dör långsamt. Mina föräldrar har hittills smällt i mig en 100 grams marabou chokladkaka (530 kcal om jag minns rätt) samt en sandwich-glass och lunch. Alltså hetssssssssss. Eller snarare itvigning. Hur ska jag överleva? Jag som kämpat så mycket. Helt i onödan. Det kommer bli tillbaka till ruta ett.

Nä fyfan. Imorgon ska jag låtsas vara magsjuk och fasta hela dagen.
Jag hatar verkligen att vara så långt hemifrån. Mina vardagliga rutiner blir helt brutna och jag har ingen kontroll alls. Hemma kan jag låtsas att jag har ätit, här är det omöjligt. Hemma kan jag jogga min vanliga runda två gånger om dagen och gå undan i huset för att pumpa hög musik och köra stenhårda styrkepass, här finns det inte på kartan. Bara träd, horisont, vatten och äckliga flygfän. Och mat. För mycket mat.

S N A R T  G R Å T E R  J A G  S K A L L E N  A V  M I G.
Nej fan. Jag är stark. Thinspo for the win. Jag ska inte låta maten vinna.

SNART..



Hoppade upp på vågen, och jag har tappat ett halvt kilo till. Hurra!

YEYYYY



Kom nyss hem från en joggingrunda. Ni vet, jag sa ju att jag skulle straffträna?  Och vet ni?! Jag slog mitt distansrekord!! Det känns så jävla bra.

Nu däremot har jag inte tid att sitta här. Ska träna bort de tre och en halv sushi-bitarna jag tvingade i mig vid middagen. Sit-ups, armhävningar samt  diverse rump- och benövniningar here I come!

Femtonde juli, torsdag.



Okej, såhär: Vi var på ett stort Ica. Mat överallt. Blev äcklad/fick öked hunger. Hungern fortsatte att öka och tar så småningom över äcklandet. Ont i magen. Ville krypa ihop till en boll, men ångrade mig för att alla skulle ha stirrat. Så fort vi kommit ut fullkomligt kastar jag mig över paketet med tuc-kex. Smäller i mig nio stycken. 18 kcal per kex. 162 kcal nertryckt i min strupe. Helvete!

Jag säger bara: - Hallå straffträning!


PANIK



Nu tar jag mitt pick och pack och drar till landet med familjen. M-A-R-D-R-Ö-M. De kommer ju tvinga i mig så jävla mycket mat eftersom att landet är det ända stället vi verkligen äter gemensamma måltider. Ingen våg finns där heller. Jag kommer bli fet. Fet, fet, FET!!!! Hur ska jag göra?

Svårt att sova.


Oroar mig på grund av tidigare nämnd middag. Lyckades jag bränna bort majoriteten av den under mitt desperata styrketräningsförsök? Snälla säg att jag gjorde det. Jag har ju så svårt för att spy. Magen kurrar, låter och gör ont så det känns i alla fall som ett gott tecken :)

BLÄ




Fina bilder, vacker tjej.

Åt en tredjedels avokado, lite vit äcklig pasta, röd och gul paprika samt isbergssallad till middag. Till det dracks det cola zero.

Nu känner jag mig så brutalt mätt och äcklig. Kompensationsträning, här kommer jag!

- 0,5


Chanel Iman.

Jag vägde mig som sagt igår och det blev ett POSITIVT resultat. - 0,5 kg på en och en halv dag. Nu gäller det bara att fortsätta kämpa. Jag ska bli smal!!!!!

Jag vill träna tills jag spyr blod



Idag har jag ätit bra och tränat 1,5 h styrkepass samt en lite kortare joggingtur. Kaloriintaget ligger på minus så jag är glad, glad, glad! Jag är sugen på att träna mer, vilket jag ska göra (mer styrka), träningssuget kommer alltid när det går bra.

Nu ska jag däremot duscha vilket givetvis betyder vägning innan. Är lite orolig att mitt slit inte ska visa något resultat. Det skulle inte förvåna mig, nu när jag tycker att det går så bra.

I WISH I WAS SPECIAL



Idag har jag hittills fått i mig En deciliter diverse bär som jordgubbar, blåbär och hallon. En snickers bar som jag genast kompensationstränade bort. Svart té och kaffe utan tillbehör.

Jag måste börja dricka grönt té. Det sägs ju öka förbränningen.

Och juste, det jag menar med rubriken i samband med youtube-klippet är att jag verkligen önskar att jag hade något som skilde mig från mängden. Jag är så tråkigt arisk. Jag vill också ha en sådan fantastisk utstrålning och sex-appeal som Adriana.

Nu ska jag springa. Tjo så länge!

LITE THINSPO


Tre ord. Världens vackraste kvinna.


DO WHATEVER YOU HAVE TO DO



Jag ska kämpa. Jag ska tappa centimetrar. Jag ska bli snygg.


Dagens matintag samt lite funderingar.



Frukost: En deciliter frysta hallon 17 kcal, en skiva pågenlimpa 107 kcal, te med mjölk och honung 77 kcal.
Lunch: Matig macka med bl a avokado, kyckling, chèvre, honung, ruccola. Håll i er nu! Den gick på 674 kcal.
Middag: En näve jordgubbar cirka 35 kcal.

Övrigt: Cola zero (♥) och en massa vatten 0,8 kcal.

Träning: Totalt 7 km jogging - 566 kcal + svettigt styrkepass - ca 566.

Total: -221,2 kcal om mina beräkningar stämmer. Känner mig bra och är faktiskt ganska stolt. Känner mig värd en bärsmoothie så den ska jag avnjuta nu!


Läste idag på en blogg att den enda skillnaden mellan cola zero och cola light är att zeron innehåller ett cancerframkallande ämne? Kan det stämma? Om det gör det så är det typiskt min tur att man får cancer av den colan jag föredrar..


SCHEDULE OF THE DAY


Har ingen aning om vem det är på bilden, men ack så vacker!

  • Äta en frukost på 200 kalorier.
  • Ta en joggingtur på 3 kilometer.
  • Styrketräna i en timme.
  • Duscha samt diverse fixande.
  • Möta min väninna Carlie.
  • Se honom.
  • BADA.
  • Skämmas.
  • Dö.
  • Åka hem.
  • Träna.
  • Skippa middag.

Behöver jag ens nämna att jag tänker skippa lunch och att jag på riktigt inte förstår att jag gick med på att visa mig i något så avslöjande som bikini. Andas in, andas ut, andas in... Fan


THINSPO: HAILEY CLAUSON











Modell: Hailey Clauson fotograf: Billy Kidd

En av världens vackraste kvinnor, helt klart. Jag menar se vilka vackra läppar, ögon, små fräknar, ben. S-T-U-N-N-I-N-G


JAG SKA LURA MIN KROPP!



ÅH!!!!

Varför har jag aldrig tänkt på detta tidigare? Jag ska käka bantningspiller! Chili burner, för att vara exakt. Fan vad bra!! Klickade hem förut men är LIVRÄDD för att mina föräldrar ska upptäcka dem.

Har dock redan funderat ut en bortförklaring.

Jag ska äntligen bli smal, HURRA!

Nya skönheter till löpskor har jag också.. Jag är redo för mitt nya liv. Det kommer ge mitt självförtroende en kick.

P.S. Jag är så exalterad över min idé att jag först skrev "pantningspiller", Jesus..

Honom.



Mina föräldrar ska resa bort ett tag och min mamma kom nyss hem med en påse plockgodis och ett paket Ben&Jerry's Cookie dough i högsta hugg. Hon log och sa att hon kände sig skyldig för att de skulle åka bort men att de hade proppat hela kylen och skafferiet fullt med mat och andra godsaker. Dessutom antydde hon att de skulle vara hemma snart igen.

Jag farar inför den kommande tiden framöver. Det är som om de märker att jag äter annorlunda och tränar mer..? Det känns som tester för att se efter om jag fortfarande äter sötsaker. De kan inte ha märkt. Eller kan de? Ska jag klara av att motstå frestelsen till att sticka ner handen i den prassliga karamellkungs-påsen? Jag måste. Jag måste tänka på framtiden.

Jag har dock ett rätt bra knep! Så fort jag är på väg att äta något onyttigt tänker jag på honom. Han måste vara den mest perfekta varelsen som någonsin tagit ett steg på jordens yta. Inte bara hans solbruna hy och blåmelerade ögon eller hans vackra linjer längs hans vältränade mage och rygg, eller hans ultimata klädstil och hår, utan även hans personlighet är perfekt. Hans charm är oemotståndlig och hans sätt att prata med mig gör mig yr och får mig att vilja kasta mig om hans hals. Han är perfektionen själv. När jag tänker på honom vill jag också bli perfekt. Jag vill att han ska tråna efter mig så som jag trånar efter honom. Hela min kropp värker av längtan och önskan om att ha honom vid min sida, genom med- och motgång. Jag är beredd att offra mycket. Mat spelar ingen roll, bara jag får honom.



Nej, jag har inte fetma..



Jag har inte fetma. Men jag anser mig själv bära på för många kilon. Jag väger 52. FEMTIOTVÅ ÄCKLIGA JÄVLA KILON! Fast de är på väg bort. Min målvikt? Hmm, okej vi säger så här. Till snön faller 2010 ska jag väga 40. 12 kilon är nog lagom. Allra bäst vore om jag lyckades tappa mer. Men skulle jag sätta ribban för högt och inte klara det skulle jag krossa mig själv. Och det vill jag inte. Speciellt inte nu när jag börjar i gymnasiet. Jag ska vara snygg, självsäker, spontan, smal, snäll, stark, framgångsrik (eller successfull för att få allt på S). Toppbetyg är bara förnamnet. Rolig vore också bra om jag blev. Jag måste dessutom sluta tänka igenom allt jag ska säga högt femtio gånger innan jag faktiskt säger det. Jag är så patetisk.. 

Nu ska jag ut och jogga, det här ska nämligen bli en bra, matfri dag.


Ångest



Kan inte sova. Har ångest. Ångest som omfamnar mig och gör att det känns som om jag ligger packad under ton och åter ton av iskall, hård snö. Vill inte drömma. Vill inte unna mig den lyxen att vila. Vill straffa mig själv för dagens soffliggande och ätande. Tränade fan inte mycket idag. Dubbla dosen träning och halva dosen mat imorgon för utjämningens skull.

Fan vad dålig jag är.

I want a perfect body. I want a perfect soul.


Fox.

Lima.

Hudgens.



Kerr x 2.

Vackra tjejer. Jag har bestämt mig för att färga mitt hår i en mörk, brun nyans framåt hösten. När jag tänker efter så är nämligen alla de snyggaste tjejerna brunetter. Megan Fox, Adriana Lima, Vanessa Hudgens + att jag tycker att Miranda Kerr är som snyggast i mörkt hår. Dessutom så sägs det ju att mörka färger gör att man ser smalare ut. Om det även gäller hårfärg tvivlar jag dock på. Kan vara värt ett försök..?

Om du skulle se mig



Skulle du se mig på stan, skulle du nog (som alla andra) anse att jag var frisk, hälsosam och vältränad.
Hälsosam?! Hah, my ass. Jag vill vara smal. Det är sjukt att folk inte ser sanningen. Hur kan alla människor vara så blinda? Det finns så brutalt många äckliga feta julbord som traskar omkring på stan utan minsta tecken på skam. Fy fan.

Jag vägrar äta.
Att jag inte har tagit tag i att förlora det där äckliga fettet runt lår och mage ordentligt gör mig ännu mer äcklad av mig själv.
Jag hatar dessutom att jag går i perioder. I april var jag så bra. Det kändes som jag hade makt över mitt eget liv och klarade av att inte äta på dagar. Trots att jag tränar omänskligt mycket för att gå i skolan. Jag kände mig så mycket snyggare och jag var övertygad om att den minskade dieten hade gett resultat.

Osammanhängande och flummigt inlägg, jag vet. Orkade inte tänka. Chloe tog över.


På väg mot perfektion


Perfektion i egen hög person, Adriana Lima.

Adriana Lima. Jag skulle vilja vara henne. Några kilo tunnare bara och hon skulle uppfylla alla mina krav. Och det är fan inte få.


The first time

En blogg. Under pseodonym. Chloe heter hon, det där äckliga odjuret som kryper under mitt skinn. Här ska jag skriva ner hennes mörkaste tankar och idéer. Allt för att kunna få någontsans att skriva av mig, och förhoppningsvis lära mig att bottna i mig själv. Och nej. Mitt problem är inte att jag är schizofren.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0